Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog Nieuws Bedrijfsgeheugen - crm verbindt de lijntjes
Afdrukken
Gebruikerswaardering: / 0
LaagsteHoogste 

Bedrijfsgeheugen

CRM ondersteunt uw organisatie zodat bij een contact met de klant alle informatie direct beschikbaar is, door te dienen als uw "bedrijfsgeheugen"

Bedrijfsgeheugen - memoryZonder CRM missen organisaties het "bedrijfsgeheugen" en beschikken hooguit over kenniseilandjes. Men mist daarmee de mogelijkheid de kennis van medewerkers te koppelen, te bundelen en optimaal in te zetten voor de klant.

 

En hierin ligt uw voordeel.

 

Een organisatie zonder CRM is veel tijd kwijt met kennis te verzamelen en te combineren of nog erger: Verkoopkansen worden gemist en gaan verloren omdat ze niet herkend worden of tijdig opgevolgd.

Zie het CRM systeem als een kaart voor het memory spel, zonder de kaart blijf je zoeken.

 

Met een goed ingericht CRM pakket kunt u de kennis uit het "bedrijfsgeheugen" bundelen en eenvoudig beschikbaar stellen en gebruiken.

Meer weten? Neem contact op

 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack