Prudento

Prudento en CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM

Prudento is gespecialiseerd in CRM met uitgebreide ervaring in SuiteCRM, SugarCRM en SageCRM. Met CRM kunt u uw klant- en relatiegegevens optimaal registreren en beheren. Prudento is onafhankelijk en niet gelieerd aan één van deze CRM leveranciers zodat wij een objectief en onafhankelijk advies kunnen geven.

Start Blog Nieuws SugarCon 2009

SugarCon 2009

SugarCon 2009 vond van 2 tot en met 4 februari plaats in het Palace hotel te San Francisco, het aantal bezoekers nam toe van 200 vorig jaar tot 600 dit jaar, klanten en partners vanuit de hele wereld.

John RobertsDe eerste dag begon met een Keyynote van CEO en co-founder John Roberts, in zijn speech vertelde John over de enorme groei van gebruikers en 5,2 miljoen downloads vanaf de start in 2004.
Een indrukwekkende demo met Google Earth waarin de groei van

het aantal geïnstalleerde sugar installaties te zien zijn in de loop van de tijd over de periode van 2004 tot en met 2008. Hierop werd duidelijk dat de groei exponentieel is en wereldwijd met een sterke vertegenwoordiging van Europa en zeker ook Nederland.

 


 

John werd opgevolgd door Michael Lewis, auteur van "Liar's Poker" met een vergelijking van zijn ervaring en bij Salomon Brothers eind jaren 80 en de overeenkomst met de huidige financiële crisis en de huizenmarkt in Amerika.

Clint Oram Clint Oram, co-founder en VP Product Management bij SugarCRM, besprak in zijn product road map presentatie de nieuwe features die we kunnen verwachten in 5.5 en 6.0 van SugarCRM.  

 

SugarCRM 5.5


De beta van SugarCRM 5.5 staat gepland voor maart 2009. De "General availability release" wordt in de zomer verwacht.

Enkele nieuwe feature die we kunnen verwachten:

  • Verbertering van de webservices(API's) zodat het eenvoudiger wordt om sugar met andere applicatie te integreren. Er komt een nieuwe SOAP API naast de huidige versie die sneller en efficiënter is. De nieuwe SOAP API maakt het mogelijk om deze upgrade safe uit te breiden met eigen functionaliteit. Tevens komt er naast de SOAP API ook een lichtere REST API.
  • De studio wordt verder uitgebreid met support voor mobiele toegang tot SugarCRM. Hiermee wordt het mogelijk om custom modules en velden in de browser van mobiele devices te raadplegen 
  • Uitbreiding van de team functionaliteit zodat een record aan meerdere teams kan worden toegekend, een bekende beperking van de huige versies.
  • Verder vele kleine verbeteringen, zekere interessant is een verdere verbetering voor de import tools en optimalisatie in de wijze hoe target lists te gebruiken zijn in email campagnes. Verder komen er usablity verbeteringen in SugarCRM's geïntegreerde ajax email client. 
  • Hogere eisen aan de php versie en code optimalisatie zorgen voor een betere performance en betere schaalbaarheid en een kleinere geheugen behoefte. Het geheugen gebruik zal in vergelijking met 5.x met 25% tot 40% verminderen.

SugarCRM 6.0


SugarCRM beta 6.0 staat gepland voor najaar 2009. De "General availability release" staat gepland voor eind 2009. Nieuwe features die we kunnen verwachten:

  • Een Partner Relationship Management systeem geintegreerd in SugarCRM.
  • Nieuwe "Demand Generation" (http://en.wikipedia.org/wiki/Demand_Generation) features, waaronder rules-driving marketing campagnes die proces, scoresysteem en de follow-up van nieuwe leads automatiseren. 
  • Enkele ander features die eerder deel uitmaakten van de roadmap zijn vertraag en nu onderdeel van de roadmap van sugarCRM 6.5. Een vernieuwde agenda, de full-tekst zoek mogelijkheden, en de nieuwe sales territory management features.  

Alles bij elkaar blijft de uitbreiding van de features, zekere in vergelijking met andere crm oplossing, spectaculair.
 
Welke webinar zou u willen zien (Bij anders zien we graag uw email)
 
Follow me on twitter
Joomla Templates by JoomlaShack